*

10 clienti ne-au trimis parerea lor:
 1. Femeie fiind, intotdeauna m-am lovit de reticenta barbatilor si de misoginism. In momentul in care mi s-a defectat masina de spalat, am stiut clar ca va trebui sa ma lovesc intr-un mod inevitabil de aceleasi lucruri. Din fericire am gasit acest site, am luat numarul de telefon si am sunat. Si ce sa vezi? Pentru o problema pentru care alte firme mi-ar fi cerut in mod normal bani pentru ceea ce se numeste generic „constatare” (mai clar fie spus este doar deplasarea pana la fata locului indiferent de distanta parcursa, doar pentru a vedea care este problema), dispecerul de la Washservice.ro m-a sfatuit in telefon, in mod total gratuit cum sa fac singura ce era necesar pentru o verificare. Asa am constatat faptul ca imi sarise cureaua de transmisie, si ca cea mai rapida metoda de rezolvare este rearanjarea acesteia. Felicitari, in mod clar o alta firma m-ar fi determinat sa cred ca masina mea de spalat are probleme mult mai grave, doar pentru a obtine mai multi bani si doar pentru ca sunt femeie si nu ma pricep la astfel de lucruri.


  26 aprilie 2014
 2. Este foarte important sa ai certitudinea si siguranta unui lucru bine facut. Eu sunt aproape mereu plecat in deplasari. Cand s-a defectat masina, a trebuit sa imi las sotia sa se ocupe de problema aparuta. Cei de la Washservice mi-au fost recomandati si pe buna dreptate. Treaba buna, bani meritati pe deplin! Bravo!


  26 aprilie 2014
 3. Am avut probleme cu partea electronica la un Indesit WIE 87, afisajul imi crea ceva probleme, am apelat la mai multe firme, nu era chip s-o scot la capat. Ba chiar un reprezentant (sau presupus reprezentant) al unei firme a avut tupeul sa imi ceara pe reparatie aproape cat facea masina in sine. Cand eram gata sa renunt, am incercat si site-ul acesta. De aici a venit solutia. Un electronist de nota 10 +, exact ca in cazul claselor de eficienta la masini de spalat. Masina merge acum fara probleme. E grozav!


  26 aprilie 2014
 4. Eu am un model Arctic, o masina de spalat destul de veche. Functiona cat de cat bine, pana cand intr-o zi, s-a defectat. Majoritatea celor care mi-au luat banii pe constatari si deplasari mi-au zis sa le-o vand pentru piese. Cand a venit reprezentantul Washservice, nu mi-a zis prea multe. S-a apucat de treaba si la sfarsit a facut proba masinii. Era ca noua. Asta da surpriza.


  26 aprilie 2014
 5. Sunt studenta si, ca in studentie, nu te dau banii afara din casa. Am „mostenit” de la vechile chiriase o masina de spalat mai veche, un Ignis, care se supra-alimenta cu apa. Am venit intr-o zi de la cursuri si am gasit un covor plutitor. Bani nu, masina nu. Asa ca am incercat primul numar de telefon aparut pe internet. Au raspuns cei de la Washservice, care au trimis imediat pe cineva care nu doar ca a remediat problema, ci m-a si sfatuit cum sa prelungesc durata de viata a masinii. E drept ca nu m-au ajutat sa economisesc, insa pretul a fost unul just si culmea, a fost de bun simt fata de alte firme.


  26 aprilie 2014
 6. Am o masina de spalat Meister FTL10341 care necesita inlocuirea unor piese (flanse, simeringuri si niste cabluri de alimentare), distribuiti piese si in Corbeanca?


  26 aprilie 2014
 7. Am chemat un instalator care sa ma ajute cu schimbarea unor piese. Am lasat instalatorul sa isi faca munca, iar dupa cateva ore si cateva mucuri de tigara lasate intr-o ceasca de cafea, acesta a plecat sa cumpere o piesa. Cu care nu s-a mai intors. Am sunat la firma si dispecerul mi-a zis ca muncitorul a fost solicitat in alta parte si nu a mai putut ajunge la mine. Nici banii pe piesa nu i-am mai vazut si nici pe cei de asa zisa „constatare” a problemei. Washservice.ro nu mi-a atras atentia de la bun inceput, insa din momentul in care am apelat la ei, acestia au ramas langa mine pentru orice problema. Diagnosticare gratuita si transportul masinii de la mine pana la service si inapoi.


  26 aprilie 2014
 8. Am o masina de spalat Ariston, pe care am achizitionat-o acum cativa ani. Intr-o zi nu a mai vrut sa mai porneasca. Am sunat la Washservice.ro, iar dispecerul mi-a explicat ce am de facut. Verifica instalatia, alimentarea cu energie electrica, cureaua de transmisie. Pur si simplu nu vroia sa mearga. Asa ca am chemat un specialist Washservice.ro care a gasit in filtrul de scame, pe langa o multime de impuritati si o…moneda de 50 de bani.


  26 aprilie 2014
 9. Cand am achizitionat masina de spalat dupa nunta si am incercat sa o si montam, am chemat pentru aceasta un vecin de bloc sa ne ajute. Cum ne-cum, apucand masina nu tocmai corect (masina cu incarcare verticala), sotul meu si vecinul au reusit sa ii smulga capacul de deschidere. Dupa nici o zi de la achizitionare! Cand am lasat masina in service-ul Washservice m-am temut ca nu va mai fi la fel, insa dupa reparatia specialistilor de aici, nici nu ai spune ca a stat pentru cateva ore „decapitata”. Multumesc Washservice!


  2 mai 2014
 10. Am avut de schimbat niste rulmenti la o masina de spalat. Nu era complicat, as fi stiut sa fac asta, insa baietii de la Washservice.ro au facut o treaba foarte buna, mai buna decat as fi reusit eu sa fac.


  2 mai 2014

Ce spun clientii nostri?

 • Iulian Letea, sector 3 Bucuresti
  Este foarte important sa ai certitudinea si siguranta unui lucru bine facut. Eu sunt aproape mereu plecat in deplasari. Cand s-a defectat masina, a trebuit sa imi las sotia sa se ocupe de problema aparuta. Cei de la Washservice mi-au fost recomandati si pe buna dreptate. Treaba buna, bani meritati pe deplin! Bravo!  
 • Marian, 46 ani, profesor
  Am avut de schimbat niste rulmenti la o masina de spalat. Nu era complicat, as fi stiut sa fac asta, insa baietii de la Washservice.ro au facut o treaba foarte buna, mai buna decat as fi reusit eu sa fac.
 • Alexandra, casnica, Bucuresti
  Cand am achizitionat masina de spalat dupa nunta si am incercat sa o si montam, am chemat pentru aceasta un vecin de bloc sa ne ajute. Cum ne-cum, apucand masina nu tocmai corect (masina cu incarcare verticala), sotul meu si vecinul au reusit sa ii smulga capacul de deschidere. Dupa nici o zi de la achizitionare! Cand am lasat masina in service-ul Washservice m-am temut ca nu va mai fi la fel, insa dupa reparatia specialistilor de aici, nici nu ai spune ca a stat pentru cateva ore “decapitata”. Multumesc Washservice!
Daca iti place arata-le si altora!