Coduri de eroare ale sistemului electronic

Experienta avuta de-a lungul timpului ne-a invatat unul si acelasi lucru. Sa nu uiti niciodata informatiile de baza si sa te perfectionezi mereu, incercand sa asimilezi cunostinte noi.

Ceea ce facem in atelierul nostru de reparatii masini de spalat se aseamana, daca ne putem permite aceasta gluma, cu ceea ce face un medic sau un inginer constructor. Trebuie sa fii mereu in legatura cu informatia noua, dar sa ai principiile de baza bine inradacinate.

De la aceasta idee am plecat atunci cand, pe langa segmentul de reparatii masini de spalat am introdus si conceptul de a oferi clientilor si piesele de schimb necesare. Este oarecum jenant sa nu poti deservi interesele persoanei pentru care lucrezi, e ca si cum te-ai limita. E ca si cum ai spune ca ai solutia, dar nu o poi da.

Ne-am intalnit cu diverse cazul de-a lungul timpului. De la o banala curea de transmisie rupta si pana la remontari de cuve si inlocuiri de panouri digitale, toate ne-au trecut prin maini si pentru toate a fost necesar sa avem la indemana sculele si tehnica necesara repararii. Este inutil sa propui solutia tehnica fara a oferi si piesa necesara.

Da, este foarte important ca un service de reparatii masini de spalat sa detina sculele necesare, dar si piesele de schimb. Se intampla uneori ca o masina de spalat ce prezinta defectiuni, sa necesite inlocuirea unor piese. Uneori situatiile sunt stringente si suntem conditionati de timp, insa foarte buna organizare a atelierului ne face sa fim in continuare cei mai buni.

De aceea poate ne situam printre primii in ceea ce priveste seriozitatea. Pentru ca aproape orice piesa, plecand de la rulmenti de schimb sau simeringuri si terminand cu pompe de evacuare, furtune, sau cuple, pe toate le puteti avea la dispozitie in momentul in care acestea va sunt necesare.

Specialistii nostri pasesc pragul oricui inarmati cu tot ceea ce le este necesar pentru a pleca cu capul sus, avand garantia lucrului bine facut. Nu vom exagera, e drept, nu veti vedea niciun electronist ducand dupa sine un intreg tablou de ultima generatie de masina de spalat. Nu veti intalni niciodata un instalator care sa aiba in rucsac o cuva, sau un filtru. Acestea insa isi au locul in atelier. De acolo ele sunt verificate din punct de vedere al compatibilitatii si inlocuite cu ceea ce este deteriorat la masina de spalat aflata in plin proces de tratare.

Cazul unei masini de spalat nu este chiar atat de simplu pe cat pare la o prima vedere. Orice se poate intampla. Am avut ocazia sa vedem masini de spalat deteriorate din simple greseli de transport, masini de spalat deteriorate din neatentie si indiferenta la utilizare, sau masini de spalat care pur si simplu nu au fost executate corect. Cel mai frecvent ne-am lovit de cazuri in care specialistii Washservice.ro au fost nevoiti sa duca munca de detectivi.

Nu porneste masina, cauta pricina. Raspunsul vine intr-un final, iar atunci cand ai auzul format, reusesti sa identifici problema dupa simple zgomote. Asa am avut ocazia sa adunam colectii de monede, batistute sau bilete de tramvai, stranse printre componentele masinii de spalat, sau in filtrul de scame.

Cel mai complicat este sa intervii la nivelul motorului. Acesta se poate defecta din mai multe cauze. Exact ca si in medicina sau constructii, precum spuneam, daca un organ sau o parte a structurii cedeaza, atunci efortul se distribuie catre alte elemente ce pot avea capacitatea de a prelua sarcina.

Numai ca, in acest fel, si aceste sunt fortate la randul lor, ajungand astfel sa constatam faptul ca, din aproape in aproape, o problema netratata la timp poate conduce la deficiente majore, mai greu de reparat si poate chiar mai costisitoare.

Atunci cand defectiunea necesita schimbarea unei componente a masinii de spalat, principala grija a fiecarui utilizator este cat de repede poate fi adusa acea piesa. Nu de putine ori ni s-a intamplat sa vedem masini de spalat rufe foarte vechi in perfecta stare de functionare, care sa aiba nevoie de inlocuirea unor piese specifice. Poate ca pentru alte service-uri de masini de spalat aceasta reprezinta o problema.

In atelierele noastre insa noi suntem destul de bine pregatiti. Poate nu vom avea intotdeauna pe stoc exact ceea ce este necesar, insa ambitia si devotamentul fata de munca pe care o prestam, ne determina sa ne miscam mai bine, mai repede si mai cu folos, pentru a putea fi noi multumiti prin prisma multumirii clientilor nostri.

Daca iti place arata-le si altora!

    © 2015 WASHSERVICE