Salveaza-ti masina de spalat rufe

In secolul 21 am devenit din ce in ce mai depedenti de aparatura casnica, cea care ne face viata mai usoara si ne scapa de acele activitati casnice care ne-ar rapi mult timp si energie. Imagineaza-te de exemplu fara o masina de spalat, sa stai sa speli la mana munti de haine sau lenjerii. Este greu, nu-i asa?

Din pacate, insa, oricat de avansat ar fi modelul masinii de spalat pe care o folosim, ea se va defecta pana la urma si, cu siguranta, va avea nevoie de revizii si reparatii. Deja este bine cunoscut faptul ca nimic nu e facut sa dureze la infinit, din simplul motiv ca firmele producatoare de astfel de electrocasnice ar da faliment imediat.

Prin urmare daca te regasesti intr-o astfel de situatie nu ai decat doua solutii la indemana – sa o repari apeland la un specialist in reparatii masini de spalat ori sa iti achizitionezi una noua. De obicei, cu totii alegem prima varianta, ca sa putem astfel sa facem si o economie in buget, pentru ca achizitionarea unei masini noi de spalat ar fi una destul de costisitoare.

Acum nu iti ramane decat sa intri pe Internet, sa deschizi un motor de cautare si sa cauti in zona ta un specialist in reparatii de masini de spalat, fie el particular sau care apartine unor firme autorizate de profil. Un lucru esential la care trebuie sa fii atent, este la garantia care iti este oferita in functie de reparatiile pe care le-a suportat masina ta de spalat, uneori garantiile fiind pe perioade foarte scurte sau chiar deloc.

Garantii foarte bune, de exemplu, gasesti la cei de la www.washservice.ro (un pont pentru cei din Bucuresti si Ilfov), garantii ce ajung si pana la 24 de luni in functie de reparatiile pe care le-a suferit masina ta de spalat, cat si de vechimea sau modelul acesteia.

Tot la acest service, daca vei apela, vei gasi un personal foarte bine pregatit de la dispeceri pana la electronisti si instalatori, acestia fiind specializati pe tipuri de probleme intampinate si chiar tipuri de masini, astfel incat, oricare ar fi modelul masinii tale de spalat, ei te pot ajuta cu maxim de profesonalism si seriozitate in orice tip de reparatii.

Fie ca e vorba despre reparatii ale sistemului electronic, fie ca vorbim despre schimbari de rulmenti, garnituri sau curele de transmisie, ori reparatii electrovalve si termostate, pana la inlocuirea pompelor sau amortizoarelor masinii de spalat, acestia vor sari in ajutorul tau.

De specificat ca diagnosticarea corecta a masinii de spalat se va face gratuit, plus ca ti se va oferi si o estimare totala a costurilor inca de la inceput pentru ca tu sa poti sa analizezi daca se merita sa o repari sau sa-ti achizitionezi o masina noua de spalat rufe.

Asa ca, daca masina ta de spalat nu stoarce hainele corespunzator, nu incalzeste apa, este foarte zgomotoasa atunci cand functioneaza sau te trezesti adesea cu apa pe pardoseala si nu stii ce problema are, sau pur si simplu nu vrei sa-ti bati capul, nu ezita sa apelezi cu incredere la un astfel service de reparatii masini de spalat.

Daca iti place arata-le si altora!

    © 2015 WASHSERVICE