service masini de spalat arctic

Arctic este unul dintre numele autohtone in domeniul productiei de masini de spalat. Istoria Arctic incepe in anul 1968, in Gaesti, locul in care se infiinteaza fabrica producatoare de dispozitive electrocasnice, recunoscuta pana in ziua de azi. In prima faza, produsele ce paraseau liniile de productie, in speta binecunoscutele frigidere Arctic, erau destinate exportului.

Ulterior, societatea se muta sub aripa Arcelik (Turcia), cei care dealtfel produc modelele de masini de spalat Beko. Odata cu anul 2004 se implementeaza sistemul de management rational al productiei, cel care va conduce la o productivitate sporita corelata cu o eficientizare rapida a costurilor. Asa apar primele modele de masini de spalat, odata cu restul produselor de natura electrocasnica.

Dupa 40 de ani de activitate, Arctic inca produce o gama larga de masini de spalat, sub atenta indrumare a brandului Beko. Astazi, Arctic pune la dispozitie modele noi de masini de spalat, menite sa mentina atat standardele la nivelul competitiei acerbe de pe piata, cat si sa satisfaca necesitatile utilizatorilor, prin mentinerea starii de deplina curatenie si pospetime a hainelor.

Arctic pune mare pret pe calitate si mai ales pe opinia consumatorilor, incercand sa le ofere acestora produsele necesare, livrate la cele mai inalte standarde de performanta. Din fericire aceste criterii sunt indeplinite, masinile de spalat de la Arctic reusind sa imbine utilul cu economicul, iar acest lucru este realizabil datorita faptului ca toate masinile de spalat fac parte din clasa A+ in ceea ce priveste eficienta la spalare, cu mari implicatii la nivel de economisire a resurselor utilizate.

Una dintre invotatiile Arctic in ceea ce priveste masinile de spalat rufe, se refera la modul in care este utilizat detergentul. Pentru aceasta Arctic ofera posibilitatea dozarii cu detergent lichid prin intermediul unui dispozitiv special creat, astfel incat alegerea acestuia ramane la latitudinea clientului. Masinile de spalat Arctic au programe de spalare destinate oricarui tip de tesatura in parte fie ca vorbim despre bumbac sau lana, matase sau sintetice, materiale sport, camasi, sau tesaturi mixte.

De asemenea programul de spalare manuala este inclus, fiind o optiune disponibila pe majoritatea modelelor. Cel mai scurt program de spalare, destinat utilizarii in cazul in care sunteti presati de timp, este cel numit Expres 14. Un principiu interesant este sistemul de blocare automata a butoanelor, ceea ce duce la un grad sporit de siguranta, mai ales in cazul familiilor cu copii, sau a persoanelor extrem de ocupate. De asemenea, prin intermediul afisajului, poti sti exact cat mai dureaza ciclul de spalare, sau in ce stadiu se afla acesta.

In functie de preferintele fiecarui utilizator in parte, pot fi alese modele cu afisaj de tip LED (diode electro-luminiscente), sau modele binecunoscute deja cu afisaj cu cristale lichide, de tip LCD. Dintre modelele cu afisaj de tip LED putem mentiona urmatoarele produse: AFD1200A+ , AE800A+, AE1000A+, AFD1000A si AE1200A , modele care dealtfel se incadreaza in gama de masini de spalat cu incarcare frontala. Din gama produselor ce beneficiaza de afisaj LED, regasim modelele ALI200A+, AL800A, EF6100+, EF5800, sau CB800A+.

Masinile de spalat Arctic fac parte din gama de modele eficiente din punct de vedere al gestionarii resurselor, iar acest lucru se cunoaste in economiile facute (cu pana la 40% in cazul energiei si pana la 60% in cazul consumului de apa).

Arctic ramane un brand in Romania si nu doar atat. Ne bucuram cu siguranta sa gasim si nume autohtone printre producatorii de masini de spalat.

Daca iti place arata-le si altora!

    © 2015 WASHSERVICE