Masina de spalat Ardo

Multe dintre numele recunoscute in domeniul productiei de masini de spalat sunt interconectate intre ele. Desi de sine statatoare, acestea au interactionat cel putin odata, ajungandu-se sa le regasim de-a lungul istoriei in anumite parteneriate, dintre care unele de un veritabil succes.

Asa se explica de ce unele dintre nume apartin aceluiasi grup, sau de ce au un trunchi comun, pentru ca ulterior sa se desprinda si sa se ramifice, actionand individual. Este si cazul firmei Ardo, care ia nastere in anul 1968, din initiativa lui Antonio Merloni, fiul celebrului Aristide Merloni, cel cunoscut pentru implicatiile in cazul brandului Ariston.

Daca in cazul afacerilor tatalui acestea au fost destinate in principal crearii unor sisteme de incalzire a apei si in producerea recipientilor de gaz, ei bine firma Ardo a fost destinata in mod exclusiv producerii de masini de spalat. Ardo fuzioneaza ulterior cu firma ICM, mai exact in anul 1982, fapt ce va conduce la producerea de obiecte electrocasnice in general si nu doar in cazul masinilor de spalat.

Sub numele A Merloni iau nastere frigiderele si congelatoarele, precum si modelele de masini de spalat vase.

Desi poate mai putin cunoscute, masinile de spalat Ardo chiar sunt destul de cautate pe piata de profil. Ardo A 1000 este unul dintre modelele care a facut fata cu succes unui raport calitate pret ce poate satisface in mare masura necesitatile utilizatorilor. Un alt model, care poate concura cu succes criteriilor estetice ale numelor grele recunoscute pe piata deja, este Ardo DW60ALB, un produs ce prezinta control electronic si display LCD.

Din punct de vedere al incadrarii in clase de performanta, iata cateva dintre calificativele obtinute, cu care acest tip de masina de spalat rufe se poate mandri: clasa energetica A, clasa de performanta la spalare A si tot A ca si clasa de uscare. Masina dispune de un program special de spalare de tip 3 in 1, prezinta 4 temperaturi de spalare si un uscator de tip Turbo Drive System.

Pe de alta parte, in cazul masinilor de spalat cu incarcare verticala (superioara), putem evidentia modelul Ardo TL120L. O masina de spalat compacta, cu o capacitate maxima de incarcare de 5 kg, cu 19 programe de spalare si un selector automat al programelor si a temperaturii. Display-ul este de tip LCD, iar clasele de eficienta, la spalare si centrifugare, castiga un binemeritat A.

Ca si celelalte marci producatoare de masini de spalat, si aceasta beneficiaza de sisteme inovative precum cel de detectare a spumei reziduale, cel de blocare automata a usii in scopul protejarii copiilor, precum si sistemul de control al greutatii si stabilitatii, prin distribuirea eficienta a incarcaturii, cu ajutorul tamburului.

Ardo pune la dispozitie si o gama larga de uscatoare, care sa poata face mult mai usor procesul de intretinere a tesaturilor. In mod cert, fiind parte a grupului Merloni, cunostintele in domeniu au avut ocazia sa se intrepatrunda, reusind astfel sa se ajunga la gamele de produse de o foarte buna calitate, accesibile tuturor utilizatorilor.

Daca iti place arata-le si altora!

    © 2015 WASHSERVICE