Reparatii masini de spalat Ariston

Ariston este un nume aflat in stransa corelatie cu evolutia firmei Indesit. Electrocasnicele produse de catre deja celebrii italieni sunt comercializate sub acest nume, impreuna cu produsele Indesit in sine.

Ariston a devenit cunoscut pe piata in principal datorita sistemelor de incalzire de tipul centralelor termice si poate mai putin datorita masinilor de spalat in sine. Acestea apar in ochii tuturor sub numele Hotpoint- Ariston, sub forma unor masini de spalat de mare rafinament, capabile sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.

Ariston este o companie mai mult decat prezenta pe piata romaneasca, printre produsele oferite de catre acestia numarandu-se centralele termice, boilerele electrice, unitatile de acumulare, accesoriile de termoreglare, incalzitoarele cu pompa de caldura, incalzitoarele electrice si pe gaz, sistemele solare, precum si aparatele de aer conditionat.

In mod normal am putea spune faptul ca Ariston este o companie mai mult decat completa din punct de vedere al producerii dispozitivelor ce au la baza principiile incalzirii si apei, dar si in ceea ce priveste produsele destinate in mod necesar confortului utilizatorilor.

Masinile de spalat de la Ariston sunt cuplate cu numele Hotpoint, gamele de modele fiind denumite generic Hotpoint- Ariston. Aceste produse au intradevar cele mai bune caractersitici de eficacitate, plecand de la modele cu capacitati minime de incarcare, de 5 kg, ajungand pana la norme maxime de 8 sau chiar 9 kg. Display-ul este de tip LED pentru toate modelele, suficient de mare pentru a fi usor de accesat si foarte bine vizualizat.

Din pachetul de programe (pentru ca este unul intr-adevar suficient de vast), putem mentiona programul pentru tesaturi delicate, pentru lana, bumbac, sintetice, programul pentru lenjerii de pat si articole de baie, perdele si matase, precum si noul program de ingrijire in timpul spalarii, Woolmark Platinum Care.

Acest program devine utilizabil indeosebi pentru acea categorie de rufe pentru care este recomandat un sistem de spalare manuala, date fiind materialele din care acestea sunt confectionate.

Deoarece compania Ariston este una specializata pe sistemele de incalzire a apei, fireste ca aceasta influenta se resimte si la nivelul productiei de masini de spalat rufe, termostatul fiind unul reglabil, care sa permita utilizarea in deplina siguranta a dispozitivului, indiferent de temperatura aleasa pentru efectuarea ciclului de spalare.

Ca mai toate marcile de succes, gasim prezente dotarile de intarziere a pornirii ciclului de spalare, prin optiunea Start Intarziat, avem la indemana sistemul de vizualizare a programului selectat, putem beneficia de optiunile de reglare a centrifugarii dar avem si posibilitatea ca aceasta etapa sa fie exclusa, prin functia excludere centrifugare.

Butonul pauza si repornire, extraclatire si prespalare sunt doua dintre functiile foarte importante cu care masinile de spalat Ariston vin echipate. De asemenea, aceste masini de spalat fac parte din categoria modelelor Super Silent, valorile nivelului de zgomot la spalare situandu-se in jurul valorii de50 db(A), in vreme ce valoarea aferenta ciclului de centrifugare ajunge pana la valori de 80 db(A).

Cele mai noi masini de spalat pe care Ariston le pune la dispozitie sunt: WMG 641, WMG 722 S, WML 621 EU si WMG 602, modele care dispun in totalitate de beneficiile aduse de catre tehnologia Hotpoint-Ariston, de calitatea si de seriozitatea acordate atat clientilor cat si caracteristilor de produs in sine.

 

Daca iti place arata-le si altora!

    © 2015 WASHSERVICE