Service masini de spalat Beko

Beko este denumirea ce are in componenta sa doua nume grele de origine turca: Bejerano si Koc. In anul 1954 cele doua nume se unesc, formand in prima faza una dintre cele mai cunoscute firme producatoare de conserve.

Cum afacerea nu a beneficiat de prea mare succes, in timp, ulterior incheierii unui contract cu firma de energie electrica General Electric, Beko Ticaret A.S se reprofileaza spre productia de becuri electrice sub numele Arcelik. Anul 1959 este cel mai important poate din istoria Beko, atunci luand nastere primul model de masina de spalat al unei firme ce va deveni in timp una dintre cele mai cunoscute marci producatoare de masini de spalat din Europa.

Vehbi Koc si-a urmat visul antreprenorial, urmand producerea unei game largi de produse destinate uzului casnic, astfel ca in anul 1990 Beko devine o marca internationala, datorita unei extinderi majore a activitatii Koc Holding peste granitele tarii. In anul 2000 Beko se desprinde de grupul Beko Ticaret A.S, fiind atribuita grupului Arcelik.

Beko s-a prezentat pe piata din Romania cu nenumarate modele. Probabil ca cele mai cunoscute dintre toate sunt modelele produse sub sloganul Bebeko by Beko, facand referire la gama de masini de spalat care au in vedere toate conditiile ce trebuie indeplinite din punct de vedere al familiilor cu copii.

Programe de spalare pentru tesaturi extra-fine, grija vis-a-vis de sistemele de curatare si igienizare si nu in ultimul rand sistemele de inchidere si blocare performante, care sa limiteze in cea mai mare masura pericolul fata de copii, acestea sunt caracteristicile cu care cei de la Beko si-au dezvoltat ideile inovative in domeniul producerii de masini de spalat, pe aceasta gama de produse..

Masinile de spalat Beko vin insa si cu sisteme deosebite de spalare a rufelor si cu functii dintre cele mai utile. Functia camasi, Pet, Baby Care si Dark Care sunt doar cateva dintre ele.

Ca orice producator de masini de spalat rufe care se respecta, Beko a dezvoltat tehnologia proprie Smart Blue, care se diferentiaza de orice alt concurent prin eficienta si printr-un consum energetic redus. Aceasta consta practic in folosirea luminii albastre de la becul LED, lumina folosita atat in scop estetic, dar si ca tehnologie de functionare..

Noile masini de spalat de la Beko, beneficiaza de rezistentele inovative Hi-tech, care prelungesc constant durata de viata a produsului in sine. De asemenea aici intervin si cei mai mari doi factori nocivi ce pot afecta rezistenta unei masini de spalat si anume calcarul si coroziunea.

Din fericire Beko a reusit sa limiteze actiunea acestora, reflectand beneficiile in consumuri reduse de energie si apa. Masinile de spalat Beko fac parte din gama celor care beneficiaza de cele mai silentioase motoare, unul dintre cele mai bune exemple in acest sens constituindu-l modelul Beko WMB71242MII, ce beneficiaza de noua gama de motoare de tip BLDC – ProSmart Motor. Masinile de spalat de la Beko fac parte din clasa celor ce pleaca de la notatia A+, ajungand pana la A+++, din orice punct de vedere am putea privi lucrurile.

Foarte important este si faptul ca aceste masini de spalat sunt din ce in ce mai cautate, Din acest motiv, este imperios necesar ca piesele de schimb necesare inlocuirii ulterior uzurii normale a produsului, sa poata fi gasite cu usurinta.

Daca iti place arata-le si altora!

    © 2015 WASHSERVICE