Service masini de spalat Bosch

Nemtii pur si simplu au ceva, fara doar si poate ceva al lor. Ca e vorba despre o munca bine facuta sau despre o inventie de succes, nu conteaza, cert e ca orice iese din mainile lor poarta o garantie indubitabila a unui lucru extrem de bine facut. Robert Bosch GmbH este numele uneia dintre cele mai cunoscute firme ce vizeaza bunurile destinate uzului casnic si industrial.

Desi cunoscuta majoritar pentru domeniul utilajelor si sculelor folosite pentru constructii, Bosch are implicatii si in producerea de obiecte electrocasnice. Firma a fost infiintata in anul 1886 la Stuttgart de catre cel pe al carui nume il poarta. Din anul 1994, Bosch patrunde pe piata din Romania, majoritar prin utilaje destinate mediului industrial.

Masinile de spalat de la Bosch sunt dotate cu tehnologii de ultima ora si cu sisteme din cele mai performante. Dozarea perfecta a cantitatii de detergent, prin dotarea masinilor de spalat cu sistemul i-Dos, duc intr-un mod inevitabil la echilibrarea consumurilor si la o gestionare mult mai buna a resurselor utilizate in timpul procesului de spalare. S-ar putea spune faptul ca, dispunand de o masina de spalat de ultima generatie Bosch, am putea avea la dispozitie serviciile unei adevarate curatatorii profesionale la noi acasa.

Singura diferenta consta doar in faptul ca procesul de curatare s-ar efectua din confortul casei noastre si ca ar avea costuri mult mai usor de gestionat.

Home Profesional este noua gama de masini de spalat rufe cu care Bosch incerca sa isi recucereasca publicul. Si nu pentru ca ar duce lipsa de utilizatori. Ci pentru ca acestia se indreapata in numar din ce in ce mai mare spre aceasta gama de produse, iar nemtii in mod cert fac tot ce le sta in putinta sa nu isi dezamageasca utilizatorii. Displayul acestor masini inovative de spalat rufe este de tip TFT cu text, intuitiv si foarte usor de utilizat. Aproape ca s-ar putea numi dragoste la prima vedere.

Poti simti si vedea. Poti intui. Butonul rotativ permite selectarea operatiunii dorite, asteptand o simpla atingere ca masina sa fie pornita. Pentru ca mentionasem de sistemul de dozare inteligenta i-Dos, ei bine da, si aceste modele il au in componenta. Nu trebuie sa alimentezi la fiecare spalare masina. Procedura este meticuloasa si necesita tehnica organizatorica bine pusa la punct. Insa cu i-Dos aparatele de masurat devin istorie.

Compartimentul este suficient de incapator cat sa poti alimenta aproximativ 20 de cicluri de spalare. Sistemul isi va face singur treaba. Va consuma exact acea cantitate de detergent raportata la volumul de haine, la gradul de murdarie si la greutate. Intuitiv, nu-i asa? Iar asta nu e totul…

In ciuda masivitatii masinilor de spalat de la Bosch, interiorul acestora este in asa fel creat astfel incat sa trateze delicat tesaturile. In fond, stim cu totii cat de sensibila poate fi o tesatura din matase, nu-i asa? Ei bine, chiar trecand printr-un ciclu de spalare in acesta masina de spalat, panza va fi la fel de diafana si fragila, la fel de eleganta si rafinata, exact ca la inceput. Tamburul este cel care va permite miscarea de asa maniera incat in nicio pozitie calitatea tesaturilor sa nu fie afectata.

Stoarcerea rufelor se face in centrul tamburului, hublourile curbate asimetric aplicand exact presiunea necesara stoarcerii in timpul rotirii.

Plecand de la 1200 de rotatii pe minut si ajungand pana la valorii de 1600 rpm, nu se va simti insa niciun inconvenient in ceea ce priveste nivelul de zgomot. Peretii laterali beneficiaza de noul sistem AntiVibration, ceea ce inseamna ca numarul decibelilor emisi, atat in cazul procesului de spalare, cat si in timpul celui de centrifugare, va fi minim.

Calitate germana fara doar si poate, am putea spune, si da, in mod cert ipoteza este una viabila.

Daca iti place arata-le si altora!

    © 2015 WASHSERVICE