Service masini de spalat Candy

Candy stie ce si cum… Cu siguranta stie, si probabil ca a stiut si in anul 1945, atunci cand prima masina de spalat in totalitate italiana a fost lansata pe piata direct din ingeniozitatea si priceperea lui Eden Fumagalli. Ulterior, in anul 1946, la Fiera di Milano modelul 50 este prezentat publicului, bucurandu-se de un mare succes.

In acest fel, modelele de masini de spalat Candy apar pe piata. Candy a adus multe modificari in ceea ce priveste producerea de masini de spalat. Se poate spune faptul ca modele de masini semiautomate precum Bi- Matic au revolutionat lumea masinilor de spalat. Candy isi ramifica centrele de productie ulterior si in Franta, devenind astfel prima firma de profil care are filiera externa.

In acest fel, Candy deschide drumul masinilor automate. Incepand cu anii ’80 si pana in anul 2000 Candy a reusit sa achizitioneze diverse firme, din diverse zone ale lumii, ajungand in final sa se extinda incredibil de mult, iar in urma acestei expansiuni, modelele produse sub acest nume sa devina astfel cunoscute in toata lumea.

Unele dintre cele mai cunoscute masini de spalat Candy sunt cele cu incarcare frontala, in speta cele care poarta insemnul GO sau EVO. Masinile de spalat se incadreaza in clasa de eficienta la spalare de la A la A+++, si beneficiaza de caracteristici mecanice deosebite. Numarul de rotatii pleaca de la 1200 rpm si poate ajunge pana la 1600 rpm.

Display-ul masinilor este de tip LCD si sunt dotate cu o serie de functii dintre cele mai deosebite. Printre acestea se numara optiunea startului intarziat, ce permite un delay de incepere a programului de spalare in functie de programul nostru, precum si functia care protejeaza copiii in timpul utilizarii produsului, in scopul prevenirii unor incidente.

Sistemul de protectie prin clatire suplimentara pentru a preintampina alergiile este una dintre optiunile foarte importante, precum si cea care permite spalarea tesaturilor din bumbac si sintetice la diverse temperaturi, incepand de la 45 la 90 de grade. Programele de spalare rapide incep de la 14 minute (minim) si ajung pana la 59 de minute.

De asemenea exista si un program de prespalare a hainelor, pentru cazul in care acestea sunt foarte murdare, sau pentru cele care necesita in mod imperios un astfel de procedeu. De asemenea, in urma procesului de spalare, hainele sunt tratate cu o deosebita atentie, astfel incat functia de calcare sa devina doar o optiune si nu o necesitate.

Masinile de spalat Candy sunt dotate cu un sistem de senzori ce permit detectarea cantitatii si a volumului de rufe incarcat in interiorul cuvei, astfel incat dozarea detergentului sa se faca in stransa concordanta cu acest barem. Unele dintre aceste masini de spalat se incadreaza in noua gama de produse de tip Space Saver, astfel incat amplasarea acestora sa se poata face fara probleme chiar si in cele mai reduse spatii.

International vorbind Candy ramane una dintre marcile cele mai cunoscute, ramand un lider in acest domeniu. In Romania aceste produse au aparut treptat si au cucerit un anumit segment de public insa, datorita faptului ca unele dintre piesele de schimb se gasesc destul de greu si parvin intr-o perioada temporala destul de indelungata, acest luncru a facut ca produsele Candy sa fie unele dintre cele propuse ca solutie alternativa sau chiar de rezerva.

Daca iti place arata-le si altora!

    © 2015 WASHSERVICE