Service masini de spalat Daewoo

Grupul Daewoo este o companie sud-coreeana fondata in anul 1971. Daewoo Electronics este o parte a grupului Daewoo, specializata pe produsele de natura electronica, ramificatie ce a luat nastere in anul 1999. Sub acest nume au fost produse nenumarate modele de obiecte electrocasnice de tipul frigiderelor, al masinilor de spalat vase, al cuptoarelor si al masinilor de spalat rufe.

Ulterior ascensiunii necontenite si al unui succes rasunator al acestor produse, suedezii de la Electrolux au incercat achizitionarea acestei companii, insa negocierile nu au fost insa nicicum materializate.

Coreenii intotdeauna au fost capabili sa ridice imperii din nimic. Asa se face ca o multime de produse pe care le utilizam in mod frecvent ne parvin de la o nationalitate ce a fost inzestrata cu minti stralucite si oameni muncitori. Gama de masini de spalat nu face nicidecum exceptie. Modelele stralucesc pur si simplu. Opulenta este la ea acasa. Ideile concura spre satisfacerea nevoilor oricui, dar mai ales a celor mai carcotasi dintre noi.

De departe si fara drept de apel, in prezent nu ne mai intereseaza doar o simpla masina de spalat, ci cu adevarat o idee ingenioasa. O idee care s-a materializat spre exemplu in conceptul mini masinii de spalat cu montare in perete, dotata cu un motor de tip Direct Drive, ce permite o rotire a cuvei fara ca acesta sa aiba miscarea limitata de cureaua de transmisie. Pentru ca este un model mai mic, si capacitatea de incarcare va fi direct proportionala cu dimensiunile, drept pentru care vom beneficia de doar 3 kg capacitate maxima de incarcare.

Lucrul acesta nu este deloc rau, mai ales avand in vedere faptul ca, si in cazul altor producatori de masini de spalat aceasta capacitate este uneori destul de limitata. Peretele nu va fi supraincarcat cu o sarcina suplimentara, echivalenta cu greutatea masinii de spalat, aceasta cantarind doar 16,5 kg, raportate la dimensiunile date dupa cum urmeaza: lungime 550 mm, adancime 292 mm si 600 mm latime. Programul de spalare nu depaseste 30 de minute, iar nivelul de zgomot este destul de limitat (fiind o cerinta impusa de modul de pozitionare al masinii de spalat), inregistrand o valoare de 60 dB.

Un alt model demn de toata lauda este DWD-FD1473D dotat cu tehnologia Air Bubble, o tehnologie ce impinge bulele de aer de jos in sus in scopul unei curatari mai facile si mai sigure a tesaturilor. In acest fel acestea nu vor fi sub nicio forma deteriorate, particulele de aer avand proprietatea de a se dispersa ulterior trecerii prin tesatura, generand o energie de impuls ce duce la un proces de spalare foarte eficient, indiferent de temperatura apei (chiar si in apa rece).

Din punct de vedere al capacitatii de incarcare, da, ne aflam la polul opus celei prezentate anterior, aceasta masina de spalat putand accepta un maxim de incarcare de 8 kilograme/ ciclu de spalare. Sunt disponibile 24 de programe, grupate dupa necesitatea fiecarui utilizator si in functie de necesitatile temporale ale fiecaruia.

Motorul de tip Direct Drive Inverter este cel care reuseste sa limiteze nivelul vibratiilor, astfel incat in timpul procesului de spalare vor fi emisi putin peste 50 de dB in timp ce pentru centrifugare valoarea se va ridica la 70 dB.

Constatarea noastra este clara in acest caz. Cu coreenii nu-i de gluma…

Daca iti place arata-le si altora!

    © 2015 WASHSERVICE