Service masini de spalat Electrolux

In mod cert, competitia este acerba in ceea ce priveste producerea de masini de spalat. O gama foarte larga de astfel de produse „pandesc” la tot pasul, incercand pe cat posibil sa se pozitioneze cat mai sus din punct de vedere al rapoartelor de vanzari.

Este destul de greu sa te pastrezi pe primele pozitii in acest caz, mai ales cata vreme specialistii de la Whirlpool au ridicat destul de mult standardele din punct de vedere al performantelor unor masini de spalat. Deloc surprinzator, al doilea mare producator de produse de acest gen este Electrolux, o companie suedeza total dedicata acestui fenomen, manata de ambitie si perseverenta, fapt ce ii confera cu certitudine locul binemeritat in topul producatorilor.

Electrolux are in portofoliu producerea unora dintre cele mai bune game de produse destinate uzului casnic: frigidere, combine, masini de spalat vase, dar si masini de spalat rufe. Electrolux este numele sub care cei de la Zanussi au creat anumite masini de spalat, fiind acaparati in anul 1984 de catre celebrul grub suedez. Astfel, pana si astazi, sub emblema Electrolux putem regasi produse sub urmatoarele nume: Electrolux, Eureka, AEG-Electrolux, Zanussi şi Frigidaire.

Electrolux este fireste prezent si in tara noastra, inca din anul 1955, si continua o dezvoltare constanta, tocmai datorita produselor de top pe care le ofera. Acestea sunt astfel create incat sa vina in ajutorul utilizatorului fara ca individul sa fie nevoit sa parcurga manuale tehnice greoaie.

Produsele sunt intuitive si usor de folosit, si mai mult decat atat sunt aproape interactive. S-ar putea spune cumva faptul ca utilizatorii sunt, intr-un mod involuntar, cei care creaza interfata produselor, sau mai bine spus nevoile acestora sunt cele care dau forma produselor finite. Una dintre cele mai apreciate masini de spalat, datorita faptului ca pune la dispozitie aproape orice fel de functie de ajutor este Time Manager.

Suntem oameni ocupati, iar timpul nu ne permite sa zabovim prea mult asupra selectarii unor optiuni, si cu atat mai mult nu am dispune de timpul necesar documentarii in scopul folosirii unor anumite programe. Aici intervine deja celebra Time Manager. In functie de gradul de murdarie, de greutatatea incarcaturii si de timpul alocat procesului de spalare, putem selecta exact pictogramele necesare, fara niciun pic de efort.

Pe langa faptul ca Electrolux isi urmeaza in mod clar sloganul sub care lanseaza produsele (ne gandim la tine), de asemenea celebrul brand se gandeste si la lucrurile care ne sunt noua de folos si care ne-ar putea ajuta. Ingrijirea si reimprospatarea cu abur a tesaturilor, sunt lucruri ce conduc la o eficientizare majora a consumurilor, prin faptul ca hainele ulterior spalarii nu mai necesita procedee de calcare sau acestea sunt necesare in doar o mica masura.

MyFavouritePlus este functia care permite utilizarea ciclurilor preferate de spalare sau a celor pe care le folosim cel mai des. EcoInfoTM este functia care va poate arata economicitatea unui program, prin indicarea pe o scara de la 1 la 6 a nivelului de consum. De asemenea, se poate verifica cantitatea maxima de detergent ce poate fi utilizata la un ciclu de spalare, in functie de greutatea incarcaturi.

Printre cele mai cunoscute modele de astfel de masini de spalat se numara EWF1408WDL, EWF1487HDWsau EWP1064TDW, masini ce beneficiaza de noua tehnologie de curatare cu abur.

Da, in mod cert Electrolux se gandeste la noi, dovada in acest sens fiind multitudinea de cumparatori care nu stau nicidecum pe ganduri inaintea achizitionarii unor astfel de produse.

Daca iti place arata-le si altora!

    © 2015 WASHSERVICE