Service masini de spalat Gorenje

Electrocasnicele isi au prin definitie o utilitate cat se poate de practica, asa ca nu exista posibilitatea ca mai multe natiuni sa nu concure spre dezvoltarea acestui segment de piata. Initial compania a fost specializata in producerea de echipamente destinate agriculturii si constructiilor in general.

Ulterior, incepand din anul 1961 Gorenje isi incepe activitatea ca producator de masini de spalat rufe, anul fiind marcat dealtfel ca fiind cel in care se produce si primul export catre Germania. Anii ’70 aduc cu ei modificari in ceea ce priveste producerea de echipamente destinate utilarii bucatariilor, precum si in ceea ce priveste dotarea spatiilor medicale sau televiziunilor. Activitatea este structurata majoritar pe afaceri si pe uz casnic.

Masinile de spalat de la Gorenje au evoluat in timp, ca majoritatea firmelor de aceste gen, ajungandu-se ca in final sa se creeze diverse parteneriate pe acest segment. Panasonic Grup si Gorenje Grup au stabilit un parteneriat in ceea ce priveste platformele de lucru pe anumite produse, incluzand si masinile de spalat rufe.

Se asteapta ca acesta alianta sa fie un succes, pentru aceasta dezvoltandu-se constant planuri de marketing pentru lansarea noii game de masini de spalat.

Probabil ca unele dintre cele mai apreciate modele de masini de spalat Gorenje, exceptand modelele care intr-adevar fac performanta, sunt cele destinate amplasarii pe criterii estetice si arhitecturale. Masina de spalat de culoare rosie precum modelul Gorenje W7443LR, sau cea neagra, ori cea cu flori decorative, au atras in mod cert atentia tuturor iubitorilor sau iubitoarelor de frumos.

Produsele Gorenje au caracteristici distincte, ca majoritatea masinilor de spalat de noua generatie. Afisajul LED este nelipsit, sistemele de protectie a copiilor in timpul utilizarii dispozitivului, semnalele sonore de functionare sau oprire, sistemele de reglare a vitezei de centrifugare, fiind doar cateva dintre caracteristicile ce definesc standardul de calitate Gorenje.

De asemenea, pentru ca in ultimii ani se acorda o atentie sporita mediului si utilizarii resurselor in mod rational, Gorenje aduce un suflu nou prin programele de spalare de tip Eco, cu durata mai mica si implicit consumuri mai reduse de energie si apa. Un aspect esential in cazul diferentierii acestor masini de spalat fata de modelele concurente, consta in tehnologia proprie de recunoastere automata a greutatii rufelor, fapt ce previne supraincarcarea si deci defectarea masinii de spalat din aceasta cauza.

Unul dintre cele mai bune programe ale masinilor de ultima generatie Gorenje este cel care redefineste albul. Ultrawhite, impreuna cu setarea optima a temperaturii sub 30 de grade, cu detergentul necesar si senzorii masinii de spalat, fac ca rufele sa treaca printr-un proces de curatare care sa mentina albul la parametrii solicitati. Consumul de energie este redus cu 50% pentru acest program de spalare.

Cuva din inox este distinct conceputa pentru toate modelele, perforata eficient pentru a micsora consumul de apa, dar pentru a asigura totodata un ciclu de spalare la cei mai inalti parametri. O noutate o reprezinta senzorii de spuma, cei care percep existenta in exces a acesteia si care adauga cantitati suplimentare de apa pentru limpezirea rufelor, astfel incat curatarea acestora sa nu fie in niciun fel periclitata.

Gorenje a avut parte de o ascensiune spectaculoasa in mod cert, fiind unul dintre cei mai importanti 8 producatori de masini de spalat rufe. Majoritatea utilizatorilor se declara multumiti, mai ales datorita faptului ca durata de viata a acestui produs este vizibil prelungita gratie componentelor sale de ultima generatie.

Daca iti place arata-le si altora!

    © 2015 WASHSERVICE