Service masini de spalat Hoover

Pentru ca nu puteau lipsi din peisajul productiei de masini de spalat tocmai britanicii, iata ca ii aducem in mica noastra incursiune printre producatori si pe cei de Hoover. Acestia au aparut pentru prima data pe piata electrocasnicelor in anul 1908, in Ohio.

Ulterior, in anul 1919 aceasta companie a devenit recunoscuta pe piata din Regatele Unite. In anul 1932 se deschide si prima fabrica de productie in Middlesex , la momentul acela Hoover reusind sa stabileasca noi nivele de performanta in ceea ce priveste produsele pentru curatarea pardoselilor.

Hoover este o companie recunoscuta in special pentru productia de aspiratoare, destinate atat uzului casnic cat si mediului industrial, insa, dupa anii 1930 acestia opresc productia de astfel de dispozitive, si se reprofileaza pe domeniul producerii de masini de spalat rufe.

Productia serioasa de astfel de echipamente incepe odata cu anul 1946, in Scotia, urmand ca doi ani mai tarziu sa se deschida o noua uzina in Tara Galilor (Merthyr Tydfil ). Din acel moment Hoover devine unul dintre cei mai importanti producatori de astfel de echipamente, atat in Marea Britanie cat si in intreaga lume.

In anul 1985, Hoover a fuzionat cu una dintre companiile recunoscute din Statele Unite ale Americii in domeniul electrocasnicelor si anume cu Pacific Corporation Chicago, iar ulterior a fost achizitionat de catre concernul Maytag Corporation, un adevarat gigant in domeniul producerii de obiecte de uz casnic.

Hoover European Appliance Group ia nastere in anul 1993, iar in prezent face parte integranta din compania italiana producatoare de electrocasnice Candy SpA. Compania pune mare pret pe inovatie si pe minutiozitatea executiei, pe detalii de finete, astfel incat produsele sa fie de cea mai buna calitate.

Odata cu anul 1995, atunci cand au fost preluati de catre grupul Candy, Hoover devine unul dintre cei mai importanti producatori de masini de spalat din Europa, datorita performantelor produselor si metodelor de ultima ora cu care acestea sunt produse.

Masinile de spalat de la Hoover au capacitati de incarcare de la 8 la 11 kilograme, si o serie larga de functii disponibile precum pornirea intarziata a ciclului de spalare, programul de spalare rapida si un program de spalare a produselor cu greutati considerabile (de tipul paturilor, pilotelor sau plapumelor), in cazul modelelor cu capacitate de incarcare mai mare de 9 kg. Unele dintre modele sunt dotate si cu modul de spalare cu abur, ceea ce permite o eficientizare a curatarii dar si un consum mult mai redus de resurse destinate acestuia (apa si energie).

De asemenea, masinile de spalat Hoover sunt dotate cu sisteme de dispersie a vibratiilor, astfel incat acestea pot fi incadrate cu succes in gamele cele mai performante de masini de spalat din punct de vedere al decibelilor emisi atat in timpul spalarii cat si al centrifugarii. In acest fel, masinile de spalat de la Hoover pot fi incadrate in clase eficacitate de la A+ la A + + sau A + + + .

Modelele au capacitati de rotire de la 1200 la 1600 de rotatii pe minut, si un sistem 3D de spalare, dinamic. Cuva este de asa fel dimensionata si curbata astfel incat rufele sa se muleze intr-un mod tridimensional, iar prin cresterea presiunii apei, procesul de spalare sa devina mai eficient. De asemenea functia Time Manager afiseaza timpul, numaratoarea inversa pana la finalizarea programului de spalare.

Startul programului de spalare poate fi intarziat cu pana la 23 de ore, permitand spalarea pe timpul noptii, cand, in anumite regiuni ale lumii, pretul energiei electrice este mai scazut. Programele rapide pot fi setate intre 15 si 45 de minute, iar dintre acestea, cele mai importante sunt cele pentru tesaturi sensibile si delicate, matase si lana.

Unul dintre cele mai bune produse pe care le pot pune la dispozitie cei de la Hoover este modelul de masina de spalat cu capacitate mare de incarcare (11 kilograme) si anume Dynamic 11+ 8 Pulse (DYN 11146P8CH). Produsul are incorporata o tehnologie cu 8 impulsuri si beneficiaza de toate caracteristicile de produs exprimate anterior.

Tehnologia cu impulsuri se bazeaza de fapt pe apa care este introdusa in interior cuvei prin intermediul a 8 duze ale tamburului, lucru ce va conduce la o dizolvare mult mai ampla si mai eficace a detergentului in interiorul cuvei.

Asadar, si britanicii ocupa o pozitie importanta in acest domeniu. Daca se afla sau nu in topul producatorilor…ei bine, vom incerca sa raspundem la aceasta intrebare cu celebra sintagma shakespeare-iana: ”To be or not to be, this is the question”..

Daca iti place arata-le si altora!

    © 2015 WASHSERVICE