Service masini de spalat Iberna

Iberna face parte din categoria masinilor de spalat mai putin cunoscute poate, sau cunoscute doar prin prisma interactionarii cu alte nume grele din domeniile in care aceasta isi desfasoara activitatea.

Cu toate acestea, vorbim totusi despre o companie italiana cunoscuta atat in propria tara, cat si in mediul autohton, mai ales pentru produsele realizate la nivel de dotare a bucatariilor cu echipamente de refrigerare. In timp, datorita conlucrarilor cu diferiti producatori de top, Iberna devine o societatea care se dedica producerii unor modele de masini de spalat care sa convina din toate punctele de vedere, atat din cel pecuniar, cat si din punct de vedere al caracteristicilor tehnice.

In prima faza Iberna a fost una dintre companiile specializate pe producerea exclusiva a echipamentelor de refrigerare. Datorita tehnologiei oferite si mai ales gratie produselor foarte bune din punct de vedere calitativ, Iberna ajunge sa fie curand unul dintre cele mai mari nume ce activeaza in acest domeniu.

Numele Iberna este cunoscut in special datorita faptului ca in anul 1993 aceasta companie a fost achizitionata de catre grupul specializat Candy, o companie special destinata segmentului de masini de spalat mai mult decat accesibile ca pret. Astfel Iberna ajunge sa faca parte din celebrul Grup Candy, sub numele caruia produce inca o serie larga de modele de masini de spalat rufe si nu numai.

Iberna este una dintre cele mai performante firme care activeaza in cadrul producerii de echipamente de utilare a bucatariilor, in speta in producerea de frigidere si congelatoare. Motto-ul companiei Iberna a devenit in scurt atingerea unei eficiente ridicate si a unui consum foarte redus de energie, lucruri ce concura spre satisfacerea nevoilor si exigentelor utilizatorilor.

Una dintre cele mai cunoscute astfel de masini de spalat ramane in mod cert Iberna ILF 457 T, un model poate nu tocmai performant, insa in mod clar foarte util. Produsul este o masina de spalat de sine statatoare, automata, ce prezinta dimeniuni potrivite pentru orice tip de incapere: 52 cm adancime, 60 de centimetri latime si 85 centimetri inaltime. Rotatiile pe minut sunt in numar de 400, iar clasa de eficienta energetica, conform standardizarii UE este notata cu litera D.

Consumul de energie, calculat pentru un ciclu de spalare desfasurat la o temperatura de 60 de grade, este de 1,5 kWh, iar consumul de apa este de 60 de litri/ ciclu de spalare. Masina de spalat Iberna ILF 457 T este una cu incarcare frontala, si este destinata in special familiilor cu buget redus, dar care sunt in cautarea unui produs de calitate.

Din nefericire, aceste tipuri de masini de spalat nu au urmat intrutotul tendintele moderne impuse de catre marii producatori, insa cu siguranta sunt pe placul a nenumarate persoane care inca apreciaza calitatea si durabilitatea acestor dispozitive.

Pentru ca aceste modele se gasesc totusi destul de greu, inlocuirea unor piese sau reparatiile aferente masinilor de spalat Iberna pot fi facute apeland la specialisti. Desi situatia de a pasi pragul unui astfel de atelier poate fi usor confundata cu celebrul citat: „Lasati orice speranta, voi cei care intrati”, din Infernul lui Dante Alighieri, veti ramane placut surprinsi sa gasiti in noi un adevarat partener de nadejde.

Daca iti place arata-le si altora!

    © 2015 WASHSERVICE