Service masini de spalat Indesit

Anul 1975 este unul reprezentativ in ceea ce priveste productia de masini de spalat. Cine a spus ca numai nemtii pot face o treaba meticuloasa, ca la carte, s-a inselat amarnic. Indesit vine pe piata cu o gama noua de masini de spalat care avea sa revolutioneze orice idee cu privire la modul in care hainele aveau sa fie curatate.

Indesit vine ca o incununare a succesului electrocasnicelor produse de catre Merloni Elettrodomestici SpA , care, odata cu inceputul anilor ’80 devine principalul producator intern de electrocasnice. Reprezentativ pentru succesul companiei, care pana in zilele noastre se numara printre preferintele utilizatorilor, este numele celui care, cu mana de fier, a condus interesele acesteia.

Vittorio Merloni este „personajul” care, in urma ascensiunii produselor electrocasnice Merloni Elettrodomestici, a hotarat lansarea companiei pe piata de valori, lucru ce avea sa fie decisiv din punct de vedere financiar. In anul 2005, dupa o serie de mutari mai mult decat inspirate, Merloni Elettrodomestici isi schimba numele in Indesit Company, un nume ce dainuie pana astazi, nelasand loc niciunei confuzii.

Masinile de spalat Indesit sunt inconfundabile. In Romania aparitia acestora a fost apreciata, fapt denotat prin numarul mare de astfel de produse achizitionate pe parcursul ultimilor ani. Evolutia lor a fost semnificativa, iar producatorii italieni nu au facut rabat de la calitate.

Masinile de spalat Indesit au plecat de la modele rudimentare, ajungand sa fie astazi cunoscute gratie unui design atragator si unor caracteristici tehnice de invidiat. Pe parcursul timpului s-au perindat destul de multe modele, unele ramanand in istorie ca fiind cele care au si schimbat-o. Ajungem astfel astazi la modele ce pot fi programate in functie de tipul tesaturilor, dispunand de optiunea start intarziat, sau la cele care exclud aparitia centrifugarii atunci cand situatia o impune.

Masinile pot fi alese in functie de modul de incarcare, frontal sau vertical, sau, in functie de modul de dispunere spatiala, cu adancime redusa (slim), sau adancime standard. Apoi, in functie de cantitatea de haine, acestea pot fi grupate in diferite categorii de incarcare, incepand de la 6 kg la 12 kg, rezultand un numar de rotatii pe minut incepand de la 1000 la 1600 rpm.

Dintre optiunile Indesit de top, optiunea de salvare a energiei- Energy Saver, este prezenta pe anumite tipuri de modele precum: IWSD 61251 C ECO EU, IWD 61051 ECO (EE), IWSD 51051 C ECO EU sau IWSD 61051 C ECO EU. Aceasta vine in completarea ciclurilor de spalare a tesaturilor din bumbac sau sintetice, reusind sa optimizeze consumurile de apa cu pana la 70%.

De asemenea, pe aceste modele este disponibila functia Eco Time, functie ce ajuta foarte mult in cazul in care nu avem posibilitatea de a spala o incarcatura completa, ciclul de spalare putandu-se desfasura chiar si pentru cantitati mai mici, de pana in 3 kg. Desi programul de spalare este mai redus, eficienta la spalare este crescuta, iar consumurile sunt vizibil reduse, folosindu-se cu pana la 40% mai putina energie si apa.

Masinile de spalat Indesit ofera si posibilitatea spalarii echipamentelor sport (despre care se stie faptul ca necesita o atentie sporita), din aceasta categorie facand parte urmatoarele produse: XWA 61051 W EU, XWA 71251 W EU sau XWE 61451 W EU. In acest caz, optiunea de indepartare a petelor exterioare, precum cele cauzate de iarba sau noroi se dovedeste a fi una dintre cele mai importante.

Acelasi principiu intervine si in cazul petelor ce survin ca urmare a folosirii produselor cosmetice, sau din incidente culinare (pete provenite de la sosuri, ciocolata, cafea sau ulei). De asemenea, modul de curatare Innex este una dintre solutiile inovative Indesit ce survine ca solutie de spalare de zi cu zi, printr-o apasare de buton ce permite selectarea programului si pornirea ciclului de spalare.

„Noi lucram, tu bucura-te de viata”, ne transmit subtil cei de la Indesit. Cu atatea optiuni disponibile, oare nu ar fi o idee buna sa si urmam indemnul?

Daca iti place arata-le si altora!

    © 2015 WASHSERVICE