Service masini de spalat LG

LG este un conglomerat sud-corean, al doilea nume mare in ceea ce priveste productia de obiecte electrocasnice, dupa cei de la Samsung. La baza crearii a ceea ce astazi se numeste grupul LG, a stat fondatorul sau, Koo In-Hwoi. Grupul LG este astazi divizat intr-o serie de segmente, in functie de obiectul de activitate al fiecaruia dintre ele: LG Electronics, LG Chem, LG Display si LG Telecom.

Desi in prima faza compania a avut ca obiect de activitate producerea de mase plastice, aceasta activitate a fost dezvoltata, ajungandu-se pana la infiintarea Goldstar Co, sub emblema caruia a aparut primul radio din Coreea de Sud, actuala LG Electronics. Pana la crearea brandului Lucky, o serie de produse electronice au fost comercializate sub numele Goldstar.

Lucky a functionat foarte bine in ceea ce priveste comertul cu obiecte destinate uzului casnic, dintre cele mai cunoscute astfel de produse fiind cele destinate igienei, precum sapunurile si pasta de dinti. In cele din urma, pentru a aduce un plus in privinta comercializarii produselor, compania a unificat cele doua nume, ajungandu-se astfel la denumirea binecunoscuta a brandului LG. Desi aceasta este practic explicatia pentru denumirea firmei, in ultima perioada cei de LG au asociat numele cu sloganul Life’s Good.

LG este in continuare inca una dintre cele mai puternice firme producatoare de echipamente electronice si electrocasnice. Din punct de vedere al masinilor de spalat, LG se pozitioneaza in topul celor mai cautate firme producatoare, calitatea produselor situandu-se la inaltimea cerintelor oricarui utilizator.

Produsele beneficiaza de un design exclusivist, de multa culoare, de eleganta si rafinament, dar si de inovatie si stil. Ca si la ceilalti competitori, masinile de spalat sunt dotate cu motor cu invertor, pentru a asigura cicluri de spalare delicate cu tesaturile dumneavoastra. Spalarea cu abur, deja dotare standard in ceea ce priveste masinile de spalat rufe de ultima generatie este prezenta si in randul modelelor LG, insa pe langa aceasta, produsele coreene mai au o caracteristica aparte ce le diferentiaza in mod clar de celelalte produse. Eficienta.

Eficienta ridicata la spalare, la centrifugare si capacitatea mare de incarcare, fac din aceste produse un bun incredibil, un obiect electrocasnic mai mult decat eficient, fara de care nu se poate. Masinile de spalat rufe LG au la baza conceptul gestionarii corecte a resurselor temporale, bazandu-se foarte mult pe importanta programarii eficiente dar si pe siguranta investitiei.

Masinile de spalat sunt dotate cu senzori capabili sa detecteze incarcatura, greutatea si volumul acestora, reusind prin tehnologia cu care sunt dotate sa echilibreze in mod constant masina de spalat, astfel ca aceasta sa nu sufere niciun fel de dauna in urma procesului de spalare.

O caracteristica deosebita a modelelor de masini de spalat LG este cea de autodiagnosticare a anumitor tipuri de probleme, functie disponibila in special pe ultimele generatii de modele. Datorita sistemelor inteligente utilizate, consumurile de energie si apa vor fi reduse cu 40%, ceea ce face ca aceste produse sa isi amortizeze in timp relativ scurt investitia facuta in prima faza prin achizitionarea produsului in sine.

Unele dintre cele mai cunoscute modele de masini de spalat de la LG sunt: BIG in, cea care are o capacitate maxima de incarcare de 12 kg, 6 Motion, recunoscuta pentru capacitatea sa de a reduce zgomotul si pentru programele deosebit de inteligente de curatare cu abur, sau, la polul opus, insa cu caracteristici de performanta deloc umile, modele precum: F10B9LD sau F1296NDA3.

„Life’s good”, sustin sud-coreeni. De ce nu ar fi la fel si in Romania?

Daca iti place arata-le si altora!

    © 2015 WASHSERVICE