Service masini de spalat Meister

Meister este una dintre firmele producatoare de masini de spalat rufe de provenienta germana. Nu sunt produse sclipitoare, raportate la noutatile aparute in zilele noastre, cand deja tendintele impun folosirea unor masini de spalat cu capacitati de incarcare cuprinse intre 5 si 12 kg, sau in aria acelora care beneficiaza de display de tip LED care sa faca procesul de programare foarte intuitiv.

Aceste masini de spalat se incadreaza in gama de masini de spalat care astazi constituie un surogat al modelelor performante, considerentele fiind diverse: fie o situatie economica deficitara, fie obisnuinta, sau fie faptul ca, beneficiind de o exceptionala calitate germana, aceste masini de spalat continua sa functioneze, si inca in parametri de calitate dintre cei mai ridicati.

Pretul unui astfel de produs nu este nicidecum unul foarte piperat, mai ales avand in vedere cateva dintre cacteristicile oferite. Spre exemplu, modelul de masina de spalat Meister SLS 60 ZT, ofera exact ceea ce ai nevoie de la o masina de spalat obisnuita.

Pe langa faptul ca produsul poate fi amplasat oriunde, chiar si in spatiile mai putin generoase precum baile (despre care stim uneori ca dispun de un spatiu destul de limitat), avand dimensiuni de 85cm inaltime, 60 cm latime si o adancime de 50 cm, masina de spalat mai ofera si posibilitatea unei incarcari frontale foarte facile, premergatoare ciclului de spalare.

In ciuda faptului ca marii producatori aduc foarte multe beneficii in ceea ce priveste capacitatea de incarcare, cea care se mareste simtitor de la un produs la altul si de la gama la gama, ei bine masinile de spalat Meister par sa ramana neschimbate.

Ele au capacitati de incarcare medii, de la 5 kg/ ciclu de spalare, si ofera posibilitatea curatarii tesaturilor prin cele 18 programe, printre care programul pentru tesaturi sintetice, programul pentru bumbac, programul de spalare rapida, functia de prespalare, limpezire si clatire, dar si un program ce poate efectua ciclul de spalare in functie de gradul de murdarie. Avantajos este insa faptul ca la aceste masini de spalat, ciclul de spalare se desfasoara in mod economic, chiar si cu doar o jumatate de cuva umpluta.

Deasemenea, acesta poate executa ciclul de spalare, fara a necesita un program de stoarcere (decat daca acesta ii este impus prin programare). Acest lucru poate fi deosebit de eficient, cel putin din punct de vedere al tesaturilor ce necesita o ingrijire speciala in timpul spalarii, in speta in cazul perdelelor, camasilor, tesaturilor din matase, si in general a altor tesaturi diafane, a caror finete trebuie sa fie prezervata chiar si la 90 de grade si chiar daca sunt supuse unui ciclu de spalare intensiva.

De asemenea, masina este dotata cu un sistem de protectie pentru copii pe toata durata de utilizare a produsului.

Mai mult decat atat, aceste masini de spalat se incadreaza chiar in gama masinilor de spalat silentioase, atat in cadrul ciclurilor efective de spalare, cat si in cazul celor de centrifugare. Masinile de spalat de la Meister, desi mai putin cunoscute poate, raman in continuare unele dintre cele mai comune.

Mai mult decat atat, in continuare exista piesele de schimb necesare facilitarii procesului de spalare si de inlocuire in cazul unor eventuale defectiuni.

Daca iti place arata-le si altora!

    © 2015 WASHSERVICE