Service masini de spalat Samsung

Samsung face parte din viata ta, acesta este sloganul binecunoscutilor coreeni. Ei bine, acest lucru este foarte adevarat, iar aceasta este o ipoteza demonstrata deoarece in momentul in care pomenim de Samsung, practic pare ca portile raiului tehnogiei sunt larg deschise.

Samsung este brandul care redefineste in mod clar tehnologia si inovatia. Nu credem ca exista cineva care sa nu detina cel putin un singur dispozitiv creat sub numele acestui brand, mai ales in conditiile in care Samsung astazi este prezent in absolut orice domeniu.

Samsung Group este o companie sud-coreana ce si-a inceput activitatea in domeniul producerii echipamentelor IT. Semnificatia numelui reprezinta de fapt in coreana 3 stele, insa in timp Samsung a castigat in mod cert mai mult decat atat ca apreciere din partea utilizatorilor de profil. Anul 1969 este marcat de aparitia corporatiei Samsung Electronics, iar mai apoi, odata cu anul 1980, mai exact spre finalul acestuia, Samsung reuseste sa patrunda in domeniul petrochimiei si al electronicii.

Din aceasta dezvoltare grandioasa, Samsung a reusit sa ofere publicului primul televizor alb negru. Anii 1990 aduc cu ei studii si cercetare, ce se vor concretiza ulterior in produse de cea mai buna calitate, iar Samsung se transforma intr-o veritabila companie multinationala. Implicatiile se reflecta chiar si in domeniul constructiilor prin interventia la nivel electronic in ceea ce priveste sistemele de la Burj Dubai si in cazul celebrelor si impresionantelor turnuri Petronas din Malaezia.

Referitor la productia de masini de spalat, Samsung a revolutionat lumea moderna, prin introducerea sistemul automat de monitorizare a erorilor si prin programele speciale pentru indepartarea petelor. De asemenea, tehnologia Ecobubble, prin folosirea unui generator de bule de aer care au menirea sa dizolve particulele de detergent, prin injectare de aer, este una dintre cele mai cautate, fiind o solutie foarte economica si mai mult decat viabila in cazul curatarii eficiente a hainelor.

Consumul de detergent, prin dizolvarea eficienta a acestuia, consumul de apa si de energie vizibil redus, conduce la un plus in ceea ce priveste eficienta la spalare, masinile de spalat primind calificative de pana la A++. Spalarea se poate face si la o temperatura minima de 15 grade, cu ajutorul programul Super Eco Wash.

Masinile de spalat Samsung utilizeaza un sistem de reducere a vibratiilor, care permite functionarea masinii in conditii de zgomot limitat produs de catre ciclurile de spalare si de centrifugare. Aceste masini de spalat mai pot fi grupate dupa caracteristicile de incarcare si anume dupa capacitate.

Unele dintre cele mai cunoscute modele beneficiaza de limitari de pana la 7 kg, in vreme ce modelele de ultima generatie pot fi incarcate chiar si cu 12 kg/ ciclu de spalare. Exemple de masini de spalat de capacitate mica pot fi considerate WF60F4E5W2X/LE, WF60F4E0N2W sau WF70F5E0W2W. La polul opus, in cazul masinilor de spalat mai permisive putem pozitiona modelul WF70F5E0N2W cu o capacitate de spalare de 7 kg, WF80F5E5W4W cu o capacitate de incarcare de 8 kg si modelul WF1124XAC care beneficiaza de o capacitate de incarcare de maxim12 kg/ ciclu de spalare.

Unul dintre cele mai noi produse de la Samsung, in domeniul masinilor de spalat rufe, este modelul WF70F5E0N2W, un model dotat cu tehnologia revolutionara Eco Bubble, cu 1200 de rotatii pe minut, si o capacitate de spalare de 7 kg. Eficienta energetica se incadreaza in clasa A ++, iar performanta la centrifugare se incadreaza in clasa B.

In mod cert, acestea sunt doar cateva dintre modelele cele mai performante puse la dispozitia tuturor de catre brandul Samsung. Indubitabil, acestea produse reusesc sa continue inca istoria unei companii care face fara doar si poate cu adevarat parte din viata ta.

Daca iti place arata-le si altora!

    © 2015 WASHSERVICE