Service masini de spalat Siemens

Siemens este un nume cu foarte mare greutate in domeniul industriei. Ernst Werner von Siemens este cel care pune bazele primei retele de telegraf la mare distanta. De asemenea domeniul inventiilor este cucerit si de reusita sa de a ilumina un oras intreg, prin folosirea unui generator de curent alternativ, ce are la baza o moara de apa.

Una dintre cele mai mari reusite ce poarta numele Siemens este construirea centralei hidroelectrice Ardnacrusha, prima centrala de acest gen. Incepand cu anii 1950 Siemens incepe sa se faca cunoscuta in ceea ce priveste producerea de calculatoare si masini de spalat. In anul 1980 Siemens produce prima centrala telefonica digitala, pentru ca, in anul 1997 Siemens sa produca primul telefon celular cu ecran color.

Siemens si-a creat un nume si in Romania, unde mare parte a dispozitivelor folosite pentru uzul casnic si industrial sub produse sub aceasta marca. Prima reprezentanta in tara noastra a acestei firme dateaza din anul 1905, avand sediul in Bucuresti.

De-a lungul timpului Siemens si-a adus aportul in ceea ce priveste dezvoltarea tarii, printr-un plus de inovatie adus unor cunostinte deja existente si prin punerea lor in practica. Datorita conditiilor politice Siemens isi intrerupe temporar activitatea in tara noastra, urmand ca, din anul 1991 sa fie relansat, si mai mult decat atat, sa fie propulsat intr-un top al preferintelor oricarui pasionat de tehnologie.

Astazi Siemens pune la dispozitie o gama foarte ampla de masini de spalat si nu numai. In ceea ce priveste punctual masinile de spalat rufe, calitatea germana de netagaduit isi spune in mod clar cuvantul. Astfel, imbratisam de ceva vreme deja ideea unei masini de spalat cu uscator cu condensare de aer.

Pentru a reduce cat mai mult consumurile si implicit costurile datorate energiei si apei, Siemens prezinta cea mai inovatoare masina de spalat care va folosi puterea aerului, in locul apei. Consumurile sunt in acest fel reduse cu pana la 40%.

Inovatia consta de fapt in capacitatea de racire, de condensare a vaporilor de aer, in scopul uscarii hainelor. Daca pana in prezent pentru aceasta etapa se folosea o cantitate de apa, aproximata ca fiind o pierdere de aproximativ 40 l, acum aerul rece are capacitatea sa functioneze ca un surogat al acesteia, eficientizand enorm resursele utilizate. Desi mai toate masinile de spalat au adoptat deja modelul Eco, putem spune ca numai aceasta gama de masini de spalat are pana acum adevarat capacitate de a proteja mediul.

WD14H421EU este unul dintre noile modele de masini de spalat ce functioneaza pe baza Air Condensation Technology. Programul redus de spalare, Super 15, Spalare manuala, Power Wash 60 sunt doar cateva dintre functiile geniale pe care tehnologia germana ni le pune la dispozitie.

Un alt tip de masina de spalat inovativa Siemens este WM16Y890EU, cea care beneficiaza de tehnologia iQdrive si de noul design impotriva vibratiilor. Detectarea gradului de murdarie se face automat, cu ajutorul senzorilor, ducand la pornirea unuia dintre programele automate de spalare. Dozarea cu detergent este din nou un procedeu automat, iar sistemul Vario Perfect va ajuta sa economisiti cu pana la 65 % mai putin timp fata de un program de spalare normal.

Uscatoarele Siemens blue Steam, sunt o categorie aparte de produse ale firmei germane, o ramificatie foarte importanta a celebrului producator in ceea ce priveste inovatiile de curatare a hainelor. WT46B210BY este unul dintre cele mai ravnite produse, fiind unul dintre uscatoarele cu cea mai mare eficienta de condensare, in functie de incarcatura.

Tamburul are iluminare interioara tip LED, este din inox si poate suporta o incarcatura de pana la 8 kg. Este un produs silentios si mai ales economic, ce prezinta deasemenea si posibilitate de incorporare.

Siemens va ramane multa vreme de acum inainte un adevarat brand in domeniul producerii de echipamente industriale si va demonsta pe zi ce trece cu succes zicala „Nemtii nu sunt un popor – sunt o marfa de calitatea a-I-a”.

Daca iti place arata-le si altora!

    © 2015 WASHSERVICE