Service masini de spalat Technolux

In anul 1992, omul de afaceri Aladin Harfan se lanseaza in domeniul comertului cu dispozitive electronice. Magazinele pe care aceste le conduce sunt numite in prima faza Electrolux, pentru ca apoi acestea sa fie numite Technocentre E-Elite. Ulterior, in anul 2000 afacerea tinde sa ia proportii, iar distributia de astfel de produse de natura electrocasnica se extine din Bulgaria in Serbia si mai apoi in Romania.

Desi sunt modele putin mai vechi, capacitatea de incarcare a acestor masini se ridica la inaltimea celor actuale si anume la 5 kg/ ciclu de spalare. Viteza de centrifugare, desi mai mica decat cea a modelelor actuale este una semnificativa, aceasta incadrandu-se la valoarea de 800 de rotatii pe minut. Majoritatea masinilor de spalat produse de catre Technolux sunt cu incarcare frontala, de clasa energetica A, iar eficienta lor din punct de vedere al ciclurilor de curatare este incadrata tot in categoria A.

Masinile de spalat de la Technolux sunt caracterizate de o rezistenta deosebita si de un pret foarte atractiv. Masina de spalat Technolux WM 832 este probabil unul dintre cele mai cunoscute modele de masini de spalat rufe. Desi rudimentar, din punct de vedere al caracteristicilor tehnice (5 kg capacitate de incarcare si 800 rpm), acesta este unul dintre produsele care au facut fata cu succes solicitarilor unor intregi generatii de utilizatori.

La fel de eficienta este si masina de spalat Technolux WM 1034. Viteza de centrifugare este usor superioara modelului precedent, ajungand la 1000 de rotatii pe minut, capacitatea de incarcare este tot de 5 kg, iar consumul de apa este de 43 de litri la un ciclu de spalare. Nivelul de zgomot atins in timpul stoarcerii este de 72 dB, iar nivelul de zgomot la spalare este de 58 dB.

Un alt model de masina de spalat automata de la Technolux este WT425T, o masina foarte accesibila ca pret, cu capacitate de incarcare de 5 kg, clasa de energie A si 800 de rotatii pe minut. Masina are in dotare o cuva din otel inoxidabil ce caranteaza curatarea in siguranta a hainelor.

Chiar daca aceasta gama de produse astazi nu mai este la asa o mare cautare, in continuare exista o multitudine de persoane care o utilizeaza si care tin destul de mult la modul in care acestea functioneaza. Majoritar masinile de spalat de la Technolux sunt astazi utilizate in scopul schimbarii pieselor la masinile preexistente.

Din pacate modelele de masini de spalat de la Technolux nu sunt la fel de bine dotate precum noile modele ale unor marci mult mai cunoscute precum Zanussi, Samsung sau Indesit, nu beneficiaza de tehnologii evoluate de spalare precum cea cu bule de aer care patrund in tesatura, sau de un motor cu invertor care sa poata misca cuva de asa maniera incat sa permita un mod de spalare de ultima generatie. De asemenea, afisajul nu este unul tip LED, ci unul normal, specific masinilor de spalat de generatie anterioara.

Unele dintre piesele destinate repararii sau inlocuirii pe aceste modele de masini de spalat pot fi gasite in site-ul nostru, in functie de modelul detinut. In mod cert chiar si pentru o masina existenta exista solutii, mai ales daca nu se doreste achizitionarea unei masini de spalat noi, de ultima generatie, in detrimentul celei vechi.

Daca iti place arata-le si altora!

    © 2015 WASHSERVICE