Service masini de spalat Zanussi

Italia, „cizmulita” Europei, este tara care a daruit lumii unele dintre cele mai frumoase lucruri. Capela Sixtina, Colosseumul si Turnul din Pisa, sunt doar trei dintre exemple. Indreptandu-ne pasii insa catre beneficiile tehnologice ce ne parvin din aceasta zona a lumii, vom constata faptul ca nici din acest punct de vedere italienii nu se lasa mai prejos. In mod cert cu totii am auzit de electrocasnicele produse sub marca Zanussi.

Acestea au aparut pentru prima data intr-o fabrica italiana, incepand cu anul 1916, sub aripa protectoare a companiei create de catre Antonio Zanussi. Ulterior, in anul 1984 Zanussi este cumparata de catre o alta companie producatoare de obiecte destinate uzului casnic, si anume de catre gigantul suedez Electrolux.

In anul 1985 Zanussi introduce pe piata primele masini de spalat dotate cu functia Jetsistem, care are la baza functionarea pe principiul unei pompe ce introduce apa necesara spalarii printr-o vana, pe durata spalarii, timp in care usa masinii de spalat este complet sigilata.

Astazi Zanussi este reconoscut ca fiind un brand in Romania si nu numai. Autohton reprezinta o garantie a lucrurilor bine facute, a muncii asidue si a calitatii la cele mai inalte standarde. Fie ca vorbim despre masinile de spalat rufe cu incarcare frontala, sau despre cele cu incarcare verticala, cu toatele respecta parametri foarte bine delimitati, care sa asigure confortul, dar si siguranta utilizarii.

Odata cu evolutia produselor de orice natura si din orice domeniu, pana si masinile de spalat au tinut pasul cu acestea. Si mai mult decat atat, incearca sa vina in ajutorul nostru cu anumite solutii, speciale pentru situatiile intampinate. Una dintre problemele de care ne-am fi putut lovi pana acum ar fi fost tipul detergentului utilizat. Exista masini de spalat care nu se impaca foarte bine cu anumite tipuri de produse de curatare, in speta fie au doar compartimente pentru detergent solid, fie doar pentru detergent lichid.

Ultimele game de masini de spalat Zanussi fac ca acesta problema sa dispara, datorita implementarii unui compartiment ce permite utilizarea oricarui tip de detergent, in orice forma l-am alege noi. Compartimentul este numit Flexidose si reprezinta o inovatie in aceasta directie, deoarece reduce foarte mult riscul unor eventuale defectiuni ce ar putea surveni ca urmare a unei folosirii defectoase a produselor de curatare.

Pe langa acest sistem, masinile de spalat Zanussi s-au dezvoltat si in ceea ce priveste rationalizarea consumurilor. Energia este pretioasa, precum si apa de care avem atata nevoie, iar Zanussi pretuieste asta. De aceea, functia Quick Wash vine ca dotare suplimentara pentru unele modele, tocmai pentru a incerca pe cat posibil limitarea consumurilor. Masinile de spalat Zanussi ofera si capacitati mari de incarcare, fara ca acest lucru sa interfereze in mod negativ cu abilitatile de curatare ale masinii.

Cateva dintre cele mai noi si mai eficiente modele de astfel de masini de spalat sunt: ZWN7120L, ZWG680K, sau ZWH7100P. Acestea fac parte din gama masinilor de spalat cu incarcare frontala, ale caror capacitati sunt peste media produselor binecunoscute pe piata din Romania.

Incadrate in clase de eficienta superioara, ce denota un consum redus de apa si energie, beneficiind de toate functiile de curatare din cele mai inovative (Pornire intarziata, Astenuturi, Delicat Super-rapid 30, Bumbac cu pre-spalare, Bumbac – program economic, Sintetice, Calcare usoara, Limpezire cu balsam, Drenare sau lana) si mai ales avand un pret foarte accesibil, aceste masini de spalat sunt fara doar si poate unele dintre cele mai ravnite modele.

Aceleasi caracteristici de performanta se regasesc si in cazul modelelor de masini de spalat cu incarcare verticala, de tip ZWP581, ZWQ35121 sau ZWQ35105.Pe langa caractersisticile tehnice extraordinare pe care acestea le pun la dispozitie, ele mai prezinta si avantajul unei amplasari facile in orice tip de locatie, dispunerea facandu-se majoritar in plan vertical.

Daca iti place arata-le si altora!

    © 2015 WASHSERVICE