Afla mai multe despre Washservice

Mainile noastre sunt la fel de sigure precum cele ale unui chirurg…

 

Washservice.ro este un concept structurat pe ideea de oameni. De legaturi, de interconectare si de incredere. De siguranta. Nu ne multumeste ideea de lobby facut doar pentru a fi vazuti cat mai bine sau de publicitate platita, dar total neadevarata. Ne defineste seriozitatea cu care tratam orice client, si orice model de masina de spalat. De aceea ne-am dedicat intrutotul acestui univers. Aceasta este motivatia pentru care in atelierul noastru se vor regasi intotdeauna toate piesele necesare oricaror modele de masini de spalat. Cautam mereu inovatia in detrimentul reparatiilor „la mana a doua”. Ne-am dotat cu cele mai performante scule si utilaje, tocmai pentru a putea deservi orice problema intampinata. Suntem, ca drept urmare, cel mai bine dotat si cel mai modern service din Bucuresti.

Ne implicam si venim in intampinarea oricui. Nu avem trasate limite in ceea ce priveste cunoasterea de informatii si nu ne limitam in demersul nostru de a impartasi gratuit clientilor nostri ceea ce noi cunoastem deja. Am ales sa diagnosticam gratuit orice masina de spalat, sa cream o transparenta din care ideile noastre sa se auda clar si raspicat. Din care clientul sa inteleaga ce se poate face si sa recurga in speta la cele mai bune solutii pe care le avem de oferit. Suntem prezenti acolo unde ne este solicitata prezenta. In mod garantat si fara echivoc. Nu avem bariere cand vine vorba de drumul parcurs.

Transportul este gratuit

Facem totul pentru clientii nostri. Suntem atenti, iar masina de spalat este in siguranta in mainile noastre, atat in timpul transportului, dar mai ales in timpul procesului de reparare. Ca intr-un calcul matematic , dumneavoastra ne expuneti ecuatia, problema, iar noi va oferim cu promptitudine solutia. Necunoscutele nu isi au locul. Nu exista pentru noi. Cunoastem orice model de masina de spalat, incepand cu modele mai vechi si ajungand pana la cele care au „scris” istoria curatarii hainelor.

Cunoastem problemele ce pot aparea si facem orice tip de reparatie, fie ca vorbim despre reparatii ale sistemului electronic, fie despre schimbari de rulmenti, fie ca ne ocupam de reparatii electrovalve, garnituri sau curele de transmisie, fie ca intampinam o reparatie a termostatelor sau ca inlocuim pompele sau amortizoarele masinii de spalat, e cert, suntem specializati in toate! Nu facem publicitate niciunui model de masina de spalat, ci consideram ca cel mai bun model este cel care vi se potriveste cel mai bine, cel care intregeste toate solicitarile dumneavoastra, atat prin numarul si tipul programelor oferite cat si prin prisma modului de functionare. Ne-am obisnuit sa privim masinile de spalat ca pe un ansamblu in sine, ca pe un tot unitar, incepand de la un simplu hublou de ermetizare a masinii de spalat si terminand cu capacele izolatoare fonic ale celor mai prestigioase marci de profil. Suntem la curent cu orice noutate, iar personalul nostru trece printr-o perfectionare continuua. Incepand de la dispecerii cu experienta vasta in acest domeniu si terminand cu electronistii si instalatorii cei mai seriosi, cu totii credem la unison in garantia lucrului bine facut. Credem in a intelege de la bun inceput natura problemei, pentru a oferi solutiile care se potrivesc cel mai bine. Tehnic, dar mai ales financiar.

Viziunea noastra

Ne-am intalnit cu multe situatii care pentru unii ar fi insemnat un abandon mascat sub un indemn neadevarat: „mai este buna doar pentru piese”. Am iesit de cele mai multe ori invingatori. Credem in longevitate. Tineti la modelul vechi de masina de spalat? Suntem adevarati doctori. Mana noastra poate fi la fel de sigura precum cea a unui chirurg. Ati investit sume considerabile intr-o masina de ultima generatie? Empatizam cu dumneavoastra si cunoastem importanta resurselor pecuniare. Odata cu lansarea noastra pe piata am schimbat multe idei si multe concepte. Ne-am adaptat vremurilor si mai ales conditiilor financiare. Pe parcursul drumului insa nu am pierdut modelul de la care am plecat. Ne-am dorit un drum drept de la care sa nu ne abatem.

Ne dorim incredere. Este un lucru pe care nu il primesti la orice colt de strada, ci este ceva ce se castiga cu sudoarea ce-ti aluneca pe frunte atunci cand strangi cu sarguinta un surub. Cand ceea ce faci se reflecta in multumirea clientului. Dupa ani de experienta, am ajuns la concluzia ca banii nu inseamna totul. Ca nu in asta se vad performantele firmei tale. Ci ca aceasta se vede in oamenii extrem de bine pregatiti. Se vede in numarul mare de clienti recurenti si in cei noi, care apeleaza constant, insa deloc surprinzator, la tine. Pozitia ta in cadrul preferintelor oamenilor nu se vede in pozitia din clasamentul motoarelor de cautare si nici in numarul de click-uri primit. Profitul, ca nota contabiliceasca, nu se reflecta in balanta de final de an, ci in bilantul clientilor multumiti.

Nu suntem doar un service de masini de spalat, ci un adevarat sprijin. Nu ne pozitionam printre primii, ci suntem unicii. Nu noi suntem cei mai buni, ci clientii nostri sunt cei care ne fac zilnic sa devenim mai buni.

Cristi, Co Fondator

  • Sute de recenzii pozitive
  • Relatie bazata pe profesionalism si incredere
  • Diagnostic si revizii gratuite
  • Programare online si telefonica

 

Numere de telefon

0721.346.311

0768.024.090

washserviceromania@yahoo.com

Program

LUNI-VINERI:  10:00 – 20:00
SAMBATA:  12:00 – 18:00
DUMINICA:  INCHIS
Daca iti place arata-le si altora!