Redescoperă Mobila living - Aventura prețurilor bune!


Mobila living la ofertă - Plecarea ta spre economii!

Set living nepal molid bramberg, 360.9 cmSet living nepal molid bramberg, 360.9 cm
Vezi pret
Set living nepal molid bramberg, 360.9 cm

Biblioteca Nepal este realizata din placi aglomerate din lemn, manere metalice. SPECIFICATII:Tip:Mobila camera de zi; Material:  placi aglomerate din lemn, manere metalice.Culoare:Molid Bramberg. Caracteristici speciale: Biblioteca Nepal ofera personalitate si eleganta locuintei tale. Instructiuni ingrijire: Evitati expunerea la radiatii solare directe. Nu include masa de cafea.
Set living garage gri si vintage, 288.8 cmSet living garage gri si vintage, 288.8 cm
Vezi pret
Set living garage gri si vintage, 288.8 cm

Biblioteca Garage este construita din 4 piese de mobilier cu spatii pentru depozitare diferite. Este realizat din doua nuante: gri inchis beton optic & lemn vechi vintage, care se incadreaza facil in orice living sau sufragerie in stil modern. Imbinarea dintre rafturi deschise si inchise ofera libertatea de a pastra la vedere obiectele decorative. Cele 4 piese de mobilier componente sunt: vitrina...

Categoria Mobila living te invită într-un periplu al ocaziilor. Aici, descoperi cele mai tentante oferte și cele mai bune prețuri, adunate special pentru tine într-un singur loc. Embarcațiunea spre economii pornește de aici!